Gå til toppen

Hårolie – Nyttig Information

Hvorfor Rækker Så Mange Kvinder Ud Efter Hårolier?

Hårolie er et alsidigt produkt. Det genopbygger ikke bare håret intensivt og i lang tid, men udfylder også huller i hårstrukturen. Derudover kan hårolier nemt erstatte et betydeligt antal produkter til hårpleje. En konventionel hårolie kan bruges som:

  • et genopbyggende produkt (dybdegående genopbygning)
  • en beskyttende emulsion (beskytter mod UV-stråling)
  • en lukkende ingrediens (gør det sværere for toksiner at trænge ind i håret)
  • en varmebeskyttende emulsion (beskytter håret under føntørring og glatning)
  • en intensiv balsam (giver vitalitet til hår med det samme)
  • anti-hårtab behandling (styrker hårsækkene)
  • vækstfremmende behandling (stimulerer hårsække)
  • et plejende præparat (modvirker krus, udglatter viltert hår)
  • et præparat til at give glans (intensiverer hårets glans)
  • et serum til hårspidserne (beskytter spidserne mod skader)

Hvordan Opnås Naturlige Olier?

Som navnet indikerer, stammer naturlige olier fra naturen, så de udtrækkes fra planter der vokser i jorden. I mange år har folk været bevidste om den kraft der gemmer sig i de små frø, gruber og nødder. Det er dem man bruger til at udtrække naturlige olier fra. Dette lader naturlige olier bevare deres vitaminer, mineraler og partikler med umættede fedtsyre i den bedste ‘tilstand’, så de kan nære hovedbunden og håret.

Hvordan Virker Hårolier?

Naturlige olier er lavet af molekyler, hvis primære opgave er at komme ind i hårets indre strukturer for at nære det på indersiden. Med andre ord, trænger de ind i hårets kerne eller i hårsækkene, afbalancerer processerne der finder sted i hovedbunden og giver tilmed også håret et smukt udseende i det øjeblik de påføres. Det er værd at vide at disse former for effekter ikke tilbydes af nogen form for shampoo, balsam eller hårmaske.

Kan Man Købe Enhver Slags Hårolie?

Der er mange hårolier tilgængelige. Disse opnås fra frø, nødder og frugtkød. Hver af dem har forskellige træk, forskelligt sæt fedtsyrer, vitaminer og størreser af partikler… Derfor kan hver af dem påvirke håret forskelligt. Så…

… Hvordan Vælger Man Den Bedste Hårolie?

Den bedste idé er at vælge olier i overensstemmelse med et antal dominerende fedtsyrer. Disse er de ingredienser der tillader en at definere størrelsen af molekylerne som en bestemt olie er lavet af. Olie-partiklerne kan inddeles i tre grupper (tre størrelser). Og molekylerne skal matche hårets porøsitet.