Gå til toppen

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

Posted in Uncategorized2 år ago • Written by adminKommentarer lukket til Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

Kapacitet: 100 ml
Effektivitet: effektiv
Design: en smuk, simpel glasflaske der kommer med en æstetisk og orientalsk mærkat
Applikator: en stor glaspipette der er sikret med en metalhætte
Duft: skarp, urteagtig og (desværre) ikke behagelig
Konsisten: semi-flydende, mørk og ravfarvet

Khadi Vitalising Hair Oil – Formål

Hårolien giver speciel pleje designet til dem der har exceptionelt svækket og skrøbeligt hår der falder ud. Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil støtter hårvækst og forhindrer for tidlige grå hår.

Khadi Vitalising Hair Oil – Komposition & Virkning

Olien blev designet i overensstemmelse med de hinduistiske regler i Ayurveda, østlig filosofi og medicin. Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil indeholder ekstrakter og findele fra urter, som er kendte i Indien for deres helende og forskønnende egenskaber (Amla, Bhringraj, Brahmi). Disse er tre urter som Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil skylder dets virkning til. Disse urter accelererer hårvækst, heler hårsækkene og forhindrer hårtab. På samme tid sløver urteekstrakterne aldringsprocessen. Disse planter, der er lagt i en blanding af naturlige olier (f.eks. rosmarin, gulerodsfrø, castor, kokos og sesam) har genopbyggende egenskaber; de booster hårets volumen og hindrer grå hår. Sådan en blanding af ingredienser, fri for skadelige parabener, silikoner og andre comedogene ingredienser, giver håret en sammensat genopbygning. Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil passer til behandling af hovedbunden med olie. Dette produkt ses som en slags balsam der kun genopbygger skadede og svage hårstrå. Produktet bør ikke bruges til hårstyling.

Khadi Vitalising Hair Oil – Brugsvejledning

Olien skal gnides ind i håret og masseres ind i hovedbunden. Denne procedure skal udføres mens man husker på ikke at overbebyrde håret (5 ml af olien er den maksimale kvantitet der bør bruges til en påføring). Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil skal sidde på håret i mindst 2 timer og derefter renses med en mild shampoo. I tilfælde af ekstremt svækket og skadet hår, foreslås det at lade Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil sidde i håret natten over efter man har påført det til hovedbund og hår. Dette vil hjælpe med at genopbygge hårsækkene.

Khadi Vitalising Hair Oil – Fordele

  • ↗ smuk indpakning
  • ↗ effektiv
  • ↗ kan påføres til hovedbunden
  • ↗ styrker hårsækkene
  • ↗ giver dybdegående og professionel genopbygning

Khadi Vitalising Hair Oil – Ulemper

  • ↘ ubehagelig, meget intensiv duft
  • ↘ glaspipetten kan gå i stykker
  • ↘ olien passer ikke til daglig hårpleje
  • ↘ passer ikke til styling, plejer ikke håret